Kirjakehrääjä?

Hei! Vaikka kirjablogeja on jo olemassa paljon, päätin silti tehdä itsellenikin sellaisen. Onhan lukeminen kuitenkin itselleni rakas harrastus, aivan kuten kirjoittaminenkin. Oma kirjahyllyni ei ole kovin kattava, mutta takuuvarmat suosikkini sieltä löytyvät ja aloitankin kirjavinkkini juuri niistä, monelle jo tutuista kirjoista. 

Itsestäni voisin kertoa sen verran, että olen maalta kotoisin, rakastan historiaa ja romantiikkaa, etenkin yhteenkiedottuna. Kenellekään ei varmasti ole yllätys, että tässä blogissa löytyy paljon juuri näihin teemoihin liittyvää kirjallisuutta. Yritän vinkkailla sekä kauno- että tietokirjallisuutta, jotka kumpikin kuuluvat lukulistalle.

Entä miksi juuri Kirjakehrääjä? Ihan vain siksi, koska pidän linnuista (kehrääjä on melkoisen veikeän kuuloinen lintu), kehräävistä otuksista, jotka saattavat vilahdella postauksissa ja koska haaveilen siitä, että jonain päivänä oman tekstini säikeet kehräytyvät yhtenäiseksi langaksi ja laajemmaksi kudelmaksi, ihan oikeaksi kirjaksi.

Tässä blogissa jaan omia lukukokemuksiani ja silloin tällöin myös ajatuksia kirjailijanhaaveista sekä kirjoittamisesta. Toivottavasti juuri Sinä saat täältä ihania kirjavinkkejä ja totta kai otan minäkin niitä mielelläni vastaan. Lukemisiin!


terkuin, Tinsku

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirja-arvio: Kristiina Vuori - Samettiin kätketty

Kirja-arvio: Jojo Moyes - Morsianten laiva

Kirja-arvio: Sara Medberg - Hurmuriherttua